Alina Laufer a născut prematur. Cei mici se află în incubator, iar ea, la terapie intensivă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 februarie 2021, 12:41

Alina Laufer (37 de ani) a născut prematur luni, 15 februarie 2021. Anunțul a fost făcut de soțul ei, Ilan, pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Jorge era însărcinată în șapte luni cu gemeni și a fost internată la Maternitatea Giulești din Capitală de o săptămână.

„Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul transmis de Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Alina Laufer, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

Alina Laufer a avut nevoie de internare urgentă acum o săptămână după ce a început să piardă lichid amniotic.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, era mesajul transmis de soțul Alinei, pe 8 februarie.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Alina și Ilan Laufer sunt căsătoriți din anul 2013. Alina mai are o fată, de 13 ani, pe nume Karina, din căsnicia cu cântărețul Jorge.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter