Alina Eremia și Vunk – Fotografii de la filmările clipului „Îmbrăcați sau goi”

De Carmen Ghibuțiu, pe
De câteva zile, piesa „Îmbrăcați sau goi”, perfectă pentru vacanță, se aude peste tot, pe drum spre mare sau munte . Alina Eremia și trupa Vunk s-au reîntâlnit după trei ani și au lansat o nouă melodie, care a devenit deja hitul verii.

Intră în galeria foto și vezi câteva fotografii de la filmările clipului „Îmbrăcați sau goi”!

Piesa a fost compusă de Vunk, iar Cornel Ilie, liderul trupei, spune că a scris-o cu cineva anume în gând: „Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie «ne întoarcem într-o marţi“.

În 2014, ei au lansat împreună imnul „Ne facem auziți”, iar reîntâlnirea lor de acum a fost primită cu entuziasm de toți fanii.

Videoclipul piesei „Îmbrăcați sau goi” a fost filmat într-o zi caniculară de vară, la peste 35 de grade, timp de 14 ore. Regizat de Dan Petcan într-o atmosferă retro, a anilor ’50, clipul este plin de culoare și spune o frumoasa poveste de iubire.

Citește și – Alina Eremia, adepta denimului. 5 moduri în care să-l porți vara aceasta

Ce spune Alina Eremia despre piesa „Îmbrăcați sau goi”

Alina Eremia a schimbat patru ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor ‘50. „Eu zic că «Îmbrăcaţi sau goi» este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vară sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii ‘50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.”

Fotografii de la filmările clipului găsești AICI.

 Foto: Alex Matei

Citește și – Cum să te îmbraci ca Alina Eremia. 5 ținute street style pentru acest sezon 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter