Alina Eremia, operată de urgență

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 11:55
Alina Eremia a fost nevoită să își anuleze planurile de vacanță. În loc să plece într-o călătorie exotică, așa cum obișnuia, aceasta a fost operată de urgență. 

Luni dimineață, artista a fost surprinsă în fața unei clinici private, fiind însoțită de iubitul ei, Edi. Aici, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru deviație de sept.

A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au declarat surse din cadrul clinicii pentru Libertatea.

De mai mulți ani, Alina Eremia era dependentă de picăturile nazale și nu mai putea respira pe nara dreaptă. Mai mult, în ultima perioadă, ea nu mai putea urca pe scenă fără tratament. Fără această operație, cântăreața risca să-și afecteze și corzile vocale, punându-și astfel în pericol atât sănătatea, cât și cariera.

Alina, care va avea nevoie de câteva zile pentru a se recupera, se confrunta cu această problemă încă din copilărie, mai exact de la vârsta de 8 ani. Deși medicii i-au recomandat să se opereze, aceasta a refuzat vehement de fiecare dată.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter