Alina Eremia, mai sexy ca niciodată pe coperta revistei Unica august 2019

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Joi, 25 iulie 2019, 11:51
Alina Eremia (25 ani) a realizat o ședință foto incediară pe malul mării, pentru coperta numărului de august al revistei Unica, care va apărea la chioșcurile de presă joi, 25 iulie 2019. 

Alina Eremia trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, atât profesional, cât și personal! Lansează piesă după piesă și este foarte îndrăgostită de Edi Barbu, iubitul său, „un om frumos și la interior, și la exterior“, așa cum ni l-a caracterizat chiar ea!

„Sunt într-o continuă schimbare. Dacă aș descrie într-un singur cuvânt starea mea de acum ar fi echilibru. Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă“.

Alina trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu, iubitul său alături de care a realizat o ședință foto romantică pentru numărul de februarie 2018 al revistei Unica. Vedeta se bucură de suținerea iubitului său în absolut tot ceea ce face, Edi aranjându-și programul de cele mai multe ori special pentru a petrece cât mai mult timp cu iubita sa, căreia nu ezită să îi pregătească cele mai inedite surprize, despre care Alina ne-a povestit fără rețineri, în numărul de august al revistei!

Nu mai este mult până la pasul cel mare! Deși spune că nu a primit încă inelul, Alina ne-a mărturisit unde va avea loc nunta sa!

Alina a afișat la ședința foto, realizată la mare, un corp de zeiță și ne-a dezvăluit secretul său pentru a avea un stil de viață echilibrat, mai ales că nu îi place să-și refuze micile plăceri alimentare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter