Alice Peneacă a pozat complet goală. Cât de sexy este soția lui Bobby Păunescu

De Mădălina Manole, pe
Alice Peneacă și-a surprins întru totul fanii ieri, când a postat pe o rețea de socializare un colaj de fotografii care, asemenea unui puzzle, crează o imagine de ansamblu și o înfățișează pe superba soție a lui Bobby Păunescu complet goală.

Alice Peneacă nu este la prima postare de acest gen, modelul adăugând de-a lungul timpului pe conturile de socializare și alte fotografii îndrăznețe, dar niciodată chiar atât de îndrăznețe.

Alice Peneaca

 

Sexy și provocatoare, soția lui Bobby Păunescu a demonstrat că nu are absolut deloc înhibiții, ba, mai mult, prin acest colaj de fotografii nud își dorește să promoveze naturalețea și feminitatea ancestrală.

Alice Peneaca

„De la dragul meu prieten, pe care îl respect profund și pe care îl apreciez pentru talentul lui de a arăta frumusețea femeilor într-un fel atât de pur, frumos și respectos. Mulțumesc!” – a fost mesajul care a însoțit colajul de fotografii ale modelului.

Alice Peneaca

Alice Peneacă este un model de succes atât în țară cât și peste hotare, are 26 de ani și este căsătorită de doi ani cu Bobby Păunescu, regizor, producător și om de afaceri, în vârstă de 41 de ani.

Citește și – Vedeta cu dimensiunile ideale, 90-60-90. Alice Peneacă sfidează perfecţiunea

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter