Alice Cavaleru a născut. Vladimir Drăghia și soția lui au ales un nume deosebit pentru fetița lor

De Unica.ro, pe

Alice Cavaleru a născut ieri, 6 septembrie, o fetiță. Vladimir Drăghia și soția lui au ales un nume rar întâlnit pentru micuța lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în 2017, când a venit pe lume Zora.

Alice Cavaleru a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Aceasta a ales să nască natural, la fel cum a procedat și la prima sarcină. Soțul ei, Vladimir Drăghia i-a fost alături și de data asta în sala de nașteri, potrivit spynews.ro.

Fericiți, cei doi au publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița lor. De asemenea, au dezvăluit ce nume deosebit au ales pentru micuță.

Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit, a scris proaspăta mămică în dreptul fotografiilor.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru prima oară în 2017, atunci când a venit pe lume fetița lor Zora. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit.

Citește și: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Jurnalista a fost considerată motivul divorțului lui Mădălin de fosta soție

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Alice Cavaleru, despre rolul de mamă

În urmă cu ceva timp, Alice Cavaleru a povestit pe rețelele de socializare cum o pregătește pe Zora pentru venirea pe lume a surioarei ei. Aceasta a vorbit și despre rolul de mamă.

Aseară am avut o discuție „grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.

Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere. Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla.

E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici.

Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine… mai ales la nivel emoțional. Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine, a scris Alice Cavaleru.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter