Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, părinți pentru a doua oară. „Facem om nou”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 09:46

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară. Vladimir și Alice formează un cuplu din decembrie 2014, iar împreună mai au o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, părinți pentru a doua oară. „Facem om nou”

„Facem om nou. 👶🏻🍼 E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca, la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături 🙏”, au scris Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia pe Instagram.

„Felicitări! Tare mă bucur pentru voi! Dar mai ales mă bucur pentru Zora! ❤️❤️❤️”, a comentat Simona Gherghe. „Felicitări! Ce frumoși sunteți! ❤️”, a scris și Anca Lungu. „Felicităăări ❤️ ȘTIAM EU”, a comentat și Oana Matache.

Cum a fost Alice Cavaleru cerută în căsătorie?

Alice și Vladimir s-au căsătorit în iulie 2018, la malul Mării Negre. Perechea a mers în luna de miere în Maroc.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au aniversat 7 ani de relație. Cum s-a cunoscut cuplul

Ce probleme de sănătate a avut fiica lui Vladimir Drăghia. „S-a făcut bine”

Cătălin Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: „Ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”

Despre cerere, pentru VIVA!, Vladimir a dezvăluit: „A fost aproape foarte romantic. Hotărâsem la «Exatlon». Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu. Dar, pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii”.

„Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea”, a mai povestit.

Cum s-au cunoscut Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru?

„M-a văzut ea (…) într-un supermarket, și i-am rămas așa, în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani, m-a văzut tot într-un supermarket și, la câteva zile, m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu. Atunci a zis: «Ceva e cu omul ăsta de tot îl văd». Ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi, era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în News Feed. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și, trei zile mai târziu, avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, a mai povestit Vladimir Drăghia, pentru VIVA!.

„Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. (…) Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu. Femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter