Ce probleme de sănătate a avut fiica lui Vladimir Drăghia. „S-a făcut bine”

De Unica.ro, pe

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu din decembrie 2014. Perechea are împreună o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani. Recent, micuța a avut o răceală care a culminat cu o bronșită. Din fericire, Zora se simte mai bine acum.

Ce probleme de sănătate a avut fiica lui Vladimir Drăghia. „S-a făcut bine”

„Au fost zile grele (febră mare) pentru Zoriluț. A făcut bronșită după ce a fost răcită mai bine de o lună. Pentru mine a fost greu, pentru că ea nu a prea făcut febră (n.red.: până atunci). Azi s-a simțit mai bine, dar pe seară a făcut iar febră”, a povestit Alice Cavaleru în mediul online.

„Stătea în pat, ghemuită lângă mine, și am întrebat-o dacă mă lasă să mă duc să aduc sirop ca să-i scadă febră. «Nu, lasă, mami, că mă fac eu bine…». M-a încurajat că o să fie bine. În acel moment am simțit atâta înțelepciune din partea ei”, a completat.

„Aveam nevoie după atâtea zile de griji și de nopți nedormite! Cum știu ei să ne mângâie pe suflet! I-am dat siropul până la urmă, s-a făcut bine”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vladimir Drăghia, despre motivul pentru care a donat toți banii câștigați la Exatlon copiilor bolnavi de cancer

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, pregătiți pentru al doilea copil?

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au aniversat 7 ani de relație. Cum s-a cunoscut cuplul

Alice și Vladimir s-au căsătorit în iulie 2018, la malul Mării Negre. „La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie”, a declarat Vladimir Drăghia pentru VIVA!, înainte de a se căsători. Perechea a mers în luna de miere în Maroc.

Cum a fost Alice Cavaleru cerută în căsătorie?

„A fost aproape foarte romantic. Hotărâsem la «Exatlon» să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu. Dar, pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii”, a mai povestit Vladimir pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter