Cum arată apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 iunie 2022, 14:18

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au mutat într-un apartament din nordul Bucureștiului în anul 2020. Vladimir și Alice formează un cuplu din decembrie 2014, iar împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani. Anul acesta, Alice va da naștere celei de-a doua fetițe a cuplului.

Cum arată apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru

Pentru Delta Studio, cuplul a vorbit despre apartamentul lor. Locuința perechii are un living cu bucătărie deschisă, două dormitoare, o baie și o terasă cu vedere către lac. Prețurile apartamentelor din acel complex, în funcție de momentul achiziției, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici, variază între 75.000 de euro și 175.000 de euro, plus TVA.

„Am gândit spațiul de la început. Fiecare centimetru știam exact cum trebuie să fie. Am mers pe o bucătărie cât mai mare, cu insulă și mult spațiu de depozitare. Cumva am integrat și motocicleta pe care nu vreau să o las sub nicio formă într-un garaj, mai ales că nu o mai folosesc. Casa a plecat de la canapea, știam exact unde o să vină”, a povestit Vladimir Drăghia.

„Camera copilului, după multe standarde, ar zice lumea că e cam mică”, a mai spus, completat de Alice: „E potrivită, e compactă, are multe spații de depozitare și un pat foarte mare, pentru că nu prea doarme singură”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au aniversat 7 ani de relație. Cum s-a cunoscut cuplul

Ce probleme de sănătate a avut fiica lui Vladimir Drăghia. „S-a făcut bine”

Cătălin Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: „Ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”

„Apoi urmează dormitorul nostru, dar mai mult al meu, Alice doarme cu Zora în cea mai mare parte a timpului. Am avut o mare problemă cu dressingul, dar, până la urmă, am găsit o soluție. Ea are o parte (n.red.: spre dormitor), iar spre baie e partea mea”, a mai povestit Vladimir. „Este un dressing foarte inteligent la care Vladimir s-a gândit foarte mult. Cumva, desparte și dormitorul de baie. Nu avem perete, nu avem ușă, avem acest dressing”, a adăugat Alice.

„După este baia, în care cada este piesa de rezistență”, mai spune Vladimir. „A ieșit foarte mișto pentru că are tapet negru, are un vibe foarte modern, cada galbenă”, a precizat Alice. „Mai avem terasa care ne-a folosit foarte mult în perioada pandemiei”, a mai spus Vladimir.

„Rezultatul este mulțumitor, super satisfăcător, pentru că vine după multă muncă. Proiectul a fost unul de suflet”, a mai spus cuplul.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter