Alexia Eram, prima declarație despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

De Unica.ro, pe

Mira (26 de ani) și Mario Fresh (22 de ani) au lansat pe 16 noiembrie 2021 piesa „Deziubește-mă”. În videoclipul melodiei, soliștii se sărută, ceea ce i-a surprins și chiar înfuriat pe unii dintre fanii celor doi. Mario formează din anul 2016 un cuplu cu Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei.

Alexia Eram, prima declarație despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

„Eu la filmări tremuram și că… Alexia și… Eu sunt curioasă ce părere are lumea despre mine. Pe Internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a explicat Mira. „Ați mușcat-o? Avem prieteni foarte apropiați. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Ea tremura (n.red.: Mira, la filmări), eu nu eram panicat”, a spus și Mario Fresh.

Despre piesă și sărut, Alexia a declarat: „E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”. Deși fanilor le-a plăcut piesa, mulți dintre ei au criticat sărutul și maniera de promovare a melodiei.

„Cred că puteați să lansați piesa asta, care oricum era frumoasă, și fără atâtea „interpretări” doar ca să intre lumea să vizualizeze clipul :)”, a comentat cineva. „Poți face o melodie și fără să te săruți cu unul care e într-o relație. Dar dacă asta e la modă… 🤷 Merge. E doar o opinie”, a mai scris altcineva.

„Proastă promovare și intrigă. Dacă melodia e una bună, nu are nevoie de scandal. Bine că Andrei și-a văzut de drumul lui, caracterul omului se vede și prin fapte subtile. Apropo, văd că Mario nu a pus nicio poză în care vă sărutați… puteai să pui altă poza și să ai puțin respect față de iubita lui, pentru că nu e actor, e cântăreț. Sunt foarte mulți cântăreți cu relații serioase/familii ce nu promovează așa ceva”, a mai comentat o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „Adevărat …”

În septembrie 2021, Mira dezvăluia că ea și fostul ei iubit, toboșarul Andrei Ivan, s-au despărțit. Mira și Andrei au format un cuplu timp de 2 ani. „Da, ne-am despărțit. (…) Ne-am despărțit foarte prietenește, ca să spun așa. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct, iar, de la un punct, viziunile noastre s-au dus în direcții diferite. Nu este nicio problemă, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine”, declara Mira în septembrie 2021.

„A fost o relație foarte frumoasă în care am crescut unul lângă celălalt, ne-am maturizat, am învățat lucruri, eu m-am descoperit pe mine, probabil și el pe el. A fost ok, suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa este mai bine pentru amândoi. Nu suferă nimeni. Nu s-a întâmplat nimic catastrofal”, a completat.

După ce a fost întrebată de o urmăritoare cum de nu suferă, Mira a completat: „Acum câțiva ani, probabil aș fi suferit foarte mult și asta pentru că nu mă cunoșteam. Nu știam să intru în contact cu mine, să mă ascult, să fiu atentă la corpul meu, la reacțiile mele, la toate gândurile care-mi trec prin cap”.

„Odată ce intri în contact cu tine, o să vezi că nu ai de ce să suferi. Suferința ți-o creezi singur. Nu vă gândiți că nu am plâns după despărțire. Am plâns amândoi. Au fost lacrimi cu o notă pozitivă și constructive. Cam asta înseamnă pentru mine suferință”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter