Alexia Eram, mesaj îngrijorător în mediul online: „Nu pot să respir”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Alexia Eram (21 de ani) a dezvăluit că nu se simte bine. Îngrijorată că ar putea avea COVID-19, Alexia s-a testat, ulterior împărtășind acest lucru urmăritorilor ei de pe Instagram. Alexia este fiica Andreei Esca (48 de ani) și a soțului ei, Alexandre Eram (51 de ani). Prezentatoarea TV și omul de afaceri mai au un fiu, Aris, în vârstă de 18 ani.

Alexia Eram, mesaj îngrijorător în mediul online: „Nu pot să respir”

„Dragii mei, am răcit într-un hal! Nu mai pot! Stați liniștiți, nu am COVID-19, m-am testat! Nu pot să respir. Degeaba mă machiez în timpul zilei, pentru că oricum mi se ia tot fondul de ten de pe nas. Nu știu, cred că de la schimbarea asta de temperatură. Nu îmi explic, dar nu mai pot”, a spus Alexia Eram la Insta Story.

Dimineața următoarea, Alexia și-a început-o cu o băutură caldă. În ciuda răcelii, tânăra nu a renunțat la ședințele pe care le face de mai multe ori pe săptămână pentru a se menține în formă. „Un defect al personalității mele este că mie îmi place să arăt perfect. Eu am chestia asta… Anul trecut în iunie aveam 10 kg în plus. Acum am slăbit și mă simt foarte bine. Dacă mănânc două zile mai prost, pun la loc”, a declarat Alexia în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer.

„Când eram mică, un grup de fete cântau niște lucruri care m-au deranjat. De la asta cred că am obsesia să fiu tot timpul în formă. Cântau chestii legate de corpul meu, aveau o melodie în care ziceau «push, push grăsime, Alexia are picioare grase». Apoi am început să am obsesia asta cu picioarele mele. De-asta am avut întotdeauna grijă ce mănânc. Dacă mănânc, la mine se pune totul imediat”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Ce carieră își dorea Alexia Eram să urmeze în copilărie

Ce a postat Alexia Eram pe Instagram după ce s-a speculat că ea și Mario Fresh s-au despărțit

Alexia Eram face terapie săptămânal. „Mă ajută foarte mult”

În același podcast, Alexia a vorbit despre presiunea pe care o resimte știind că este fiica Andreei Esca. „Umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea. Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face.

Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media.

Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a declarat Alexia Eram atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter