Ce a postat Alexia Eram pe Instagram după ce s-a speculat că ea și Mario Fresh s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Recent s-a speculat că Alexia Eram (20 de ani) și Mario Fresh (22 de ani) s-ar fi despărțit, după ce solistul a fost filmat dansând în club alături de o tânără. Alexia și Mario formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. 

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai, 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp. După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016, la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului.

Ce a postat Alexia Eram pe Instagram după ce s-a speculat că ea și Mario Fresh s-au despărțit

După ce în presă au apărut fotografii cu Mario dansând alături de o tânără în club, artistul a postat la Insta Story o fotografie cu mesajul: „Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”. Videoclipul din club ar fi fost postat de artistul Lino Golden (22 de ani).

Până la acest moment, nici Alexia, nici Mario nu au confirmat sau infirmat zvonurile, însă cu o zi în urmă, Alexia a ieșit în oraș alături de mama solistului, Claudia Gălățanu. Aceasta din urmă a postat la Insta Story un boomerang cu tânăra, videoclip pe care Alexia l-a repostat apoi pe pagina ei.

Pe 31 august 2021, Alexia va împlini 21 de ani. Nu a dezvăluit încă locația petrecerii, însă a spus că va fi atât în exterior, cât și în interior, iar că paleta de culori va conține roșu, alb și negru. În ianuarie 2021, în mediul online, Mario le-a cerut urmăritorilor lui să facă presupuneri despre el. Solistul a spus apoi dacă acele presupuneri sunt sau nu adevărate.

Citește și:

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Unul dintre urmăritorii solistului a presupus: „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră. Erați pe punctul de a vă despărți”. La acest mesaj, Mario a răspuns: „Adevărat … Dar totul e bine când se termină cu bine”.

În cadrul segmentului „Maria întreabă, adulții răspund”, din cadrul emisiunii La Măruță, pus să o descrie pe Alexia, artistul a mai spus: „Alexia este o fată care mă iubește foarte mult și mă respectă. Avem și momente când ne certăm, nu zic că nu”.

Întrebat dacă ar fi obligat să aleagă între cariera muzicală și relația lui cu Alexia, Mario a spus că ar alege-o pe Alexia și a glumit că i-ar deveni manager. Deși au spus că-și doresc să fie părinți tineri, perechea nu se vede având copii în următorii doi ani. 

„Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, mărturisea Alexia într-un alt interviu. „Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter