Alexandru Arșinel, noi declarații după ce el și soția lui au ajuns la spital cu COVID-19

De Unica.ro, pe

Alexandru Arșinel (81 de ani) și soția lui, Marilena, au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! (…) Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.

Îndrăgitul artist s-a vaccinat anti-COVID-19 în urmă cu câteva săptămâni. La scurt timp după primirea celei de-a doua doze de vaccin, actorul mărturisea că nu a avut reacții adverse.

Alexandru Arșinel, noi declarații după ce el și soția lui au ajuns la spital cu COVID-19

„Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună și jumătate.

Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars, potrivit Spynews.

Alexandru Arșinel se află în categoria de risc a persoanelor infectate cu COVID-19, având vârsta de 81 de ani. Mai mult decât atât, pe lângă transplantul de rinichi la care a fost supus în urmă cu mai mulți ani, Arșinel suferă de diabet.

Citește și:

Cum a aflat Cătălin Botezatu că avea cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Bianca Sârbu a învins cancerul a două oară: „Nu te omoară, dar te macină așa încet”

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Din cauza diabetului, actorul acordă mai multă atenție alimentației. „Mâncăm și cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguță cu lapte, un grătar, un pește. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută.

Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulcețuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, spunea Alexandru Arșinel, la începutul anului 2021.

În urmă cu ceva timp, actorul a declarat că a stat mai mult decât de obicei în casă, fiindcă s-a temut de infectarea cu noul coronavirus. „Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viața e foarte importantă acum, atât cât o avem”, spunea atunci.

Foto: Arhiva Elle România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter