Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare dramă a vieții ei: „Cancerul mi-a dat angoase legate de moarte!”

De Unica.ro, pe

Alexandra Ungureanu (40 de ani) și-a reamintit un episod extrem de delicat din viața sa – moartea tatălui.

Îndrăgita cântăreață și-a pierdut părintele în urmă cu 13 ani, iar trecerea lui în neființă a marcat-o definitiv pe artistă. Tatăl Alexandrei era bolnav de cancer.

Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie. Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru – a povestit cântăreața, pentru fanatik.ro.

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” nu a putut accepta diagnosticul dat de medici tatălui. Doctorii i-au spus atunci că părintele ei va mai trăi o jumătate de an, dar decesul a survenit mult mai devreme, la 2 luni după descoperirea cancerului.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte – a adăugat artista.

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citeşte şi: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

Citeşte şi: EXCLUSIV. „Nu am luat niciodată ideea celebrității în serios”. Ce nu știe, încă, lumea despre Cosmina Păsărin

Citeşte şi: Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de Theo Rose. Primele declarații ale nepotului lui Nea Mărin

Alexandra nu a putut nici până acum trece complet peste pierderea tatălui și spune că i se pare și astăzi imposibil ca o iubire precum avea el în suflet poate să dispară.

Mă gândeam mereu la tata unde s-a dus, unde a plecat toată iubirea din sufletul lui, nu cred că o asemenea iubire poate să dispară. Am vrut să îmi apară în vis, eram sigură pentru că avusesem o legătură prea puternică, și nici până azi nu am găsit aceste răspunsuri. De multe ori nu pot să mă odihnesc, mi se pare că totul este zadarnic – a completat Alexandra Ungureanu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter