Alexandra Ungureanu: “Am vrut întotdeauna să fiu cool”

De Viva.ro, pe

Alexandra Ungureanu are un stil eclectic cu care reuşeşte să surprindă la fiecare eveniment monden. Apreciază designerii români şi îşi doreşte să le poarte cu eleganţă şi curaj cele mai creative şi cool piese.
Ai avut o imagine foarte cuminte şi soft când ai debutat, dar pe parcurs ai trecut prin multe transformări estetice. Ce te-a determinat să experimentezi?

Tot timpul am fost în căutări, sunt imagini la care mă uit acum şi la care mă pufneşte râsul. Cât trăieşti înveţi şi tot timpul am încercat să mă ajut de oameni care au legătură cu dome­niul. Am vrut mereu să am o apariţie specială, să mă rup de val, de tren­duri. Am dorit să am piese speciale care să devină recognoscibile pentru stilul meu. Era normal să existe o evoluţie şi o maturizare.
Am vrut întotdeauna să fiu cool şi pentru asta am ales să lucrez cu oameni din ce în ce mai buni. Mi-am dat seama cât de importantă este comunicarea prin imagini, nu doar prin muzică. Echipa mea actuală este formată din stilistul Cosmin Florea, iar în ce pri-veşte hair-stylingul, am început anul cu o schimbare de look şi cu o nouă cola­borare cu hair stylistul Florin Noje de la salon MAN!fest. Suntem cu ochii pe designerii români, pentru că sunt foarte talentaţi şi creativi.

Ce stil vestimentar nu ai aborda niciodată?

Never say never, dar nu cred că voi purta sexy-vulgar sau latino.
Vezi continuarea interviului cu Alexandra Ungureanu pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter