Alexandra Ungureanu, despre competiția Asia Express: „Mă secătuiește”

De Unica.ro, pe

Alexandra Ungureanu (39 de ani) și mama ei (68 de ani) fac echipă în cel mai recent sezon Asia Express, Drumul Împăraților.

Anul acesta, filmările au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Alexandra Ungureanu, despre competiția Asia Express: „Mă secătuiește”

După începerea filmărilor sezonului 4, Alexandra Ungureanu a declarat: „Credeam că psihic sunt pregătită pentru orice, ei bine, nu.

Am plâns, ne-am perpelit, am și regretat, cine ne-a pus?! Haos total. Știam că va trebui să fac autostopul, dar știam sigur că asta va cădea în grija mamei.

Mă bazez pe mama la capitolul convins oameni să ne ducă unde aveam nevoie, să li se facă milă să ne dea un colț de pâine și o pernă, ea e șefa. (…)

În general, oamenii simpli, care nu au prea multe de oferit, vin în întâmpinarea noastră și ne oferă mult mai mult.

Simți umilință și pierderea demnității în momentul în care ești disperat și omul te tratează ca pe ultimul gunoi, pe bune, de pe stradă. Ești închis, blocat, îți vine să plângi…”.

Citește și:

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Când începe Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților și care sunt cele 9 echipe

Alexandra Ungureanu: „Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor”

„Mă emoționez rapid și de stări de bine și de cele de rău. Această fluctuație emoțională de la agonie la extaz mă secătuiește.

În sărăcie și în lipsă de confort, stau. Va fi experiența vieții mele. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați”, a continuat.

„Asia Express e o competiție pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp. Îmi place provocarea, dar simt că îmi alunecă un pic pământul de sub picioare când nu am control.

Sper să simt și gustul victoriei. Mi-ar plăcea tare, tare mult. Cred că mama, mai mult decât să câștige Asia Express, și-ar dori să mă întorc din Asia Express măritată”, a adăugat Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu: „Nu îmi aduc aminte să fi făcut autostopul vreodată”

„Mama e omul în care am cea mai mare încredere, cred că va fi mai ușor lângă ea. Mă sperie faptul că mergem așa, în necunoscut.

Nu îmi aduc aminte să fi făcut autostopul vreodată sau singură. Nu mi-a plăcut niciodată chestia și nu fac niciodată la autostop”, mai declara solista înainte de începerea filmărilor.

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol (40 de ani) și de actorul Marius Damian (49 de ani).

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu (40 de ani) și Andrei Ștefănescu (43 de ani), care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL (42 de ani).

Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor (32 de ani). Oase și Marius Damian vor găzdui de asemenea competiția TV în acest sezon.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter