Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

De Unica.ro, pe

Alexandra Ungureanu și mama ei fac echipă în sezonul 4 Asia Express. Puțini sunt însă cei care știu că mama solistei a fost în trecut diagnosticată cu o boală cruntă, cancer uterin. Mama artistei s-a vindecat, însă tatăl ei a fost răpus de cancerul de colon.

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

„Ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijește foarte tare.

Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit… a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu în 2013.

„Mă ascundeam în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfășoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă și nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista în trecut.

Alexandra și mama ei fac echipă în cel mai nou sezon al competiției Asia Express, Drumul Împăraților. În prezent, concurenții se află în Turcia. „Asia Express e un proiect TV fabulos și o competiție care m-a ținut cu sufletul la gură de la primul sezon.

Citește și:

Cine este Patrizia Paglieri, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Irina Fodor, despre pregătirile pentru Asia Express – Drumul Împăraților: „Am mari emoții!”

Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal, mama.

De data asta nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire și încredere, în mijlocul aventurii, și sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu pentru Antena 1.

Care sunt celelalte echipe ale sezonului 4 Asia Express

Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital, sunt celelalte 8 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început în mai 2021. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât la TV, cât și în online, pe A1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia, și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter