Alexandra Dinu, despre calităţile bărbatului ideal. Vezi ce spune!

De Unica.ro, pe

“Trebuie să fie puternic, independent, dar atent la emoţiile femeii de lângă el!”
Alexandra Dinu marturisește, in cadrul unui interviu acordat unei reviste româneşti, pentru care a realizat un pictorial de coperta, care sunt calitatile pe care un barbat trebuie sa le indeplineasca pentru a-i cuceri inima.

Imi place barbatul puternic, independent, cu spirit liber, dar in acelasi timp profund, atent la sentimentele, emotiile si trairile femeii de langa el. Imi place barbatul care nu se opreste la suprafata, ci cauta sa te inteleaga in mod profund, sa te descopere, cel care vrea sa cunoasca totul despre tine, facandu-te sa te simti importanta pentru el si aproape de sufletul sau”, marturiseste Alexandra.

Cand sunt indragostita mi se citeste pe chip, in ochi, eman pur si simplu o alta lumina. Prima data a fost demult, insa aveam o alta varsta si cu siguranta un alt mod de a vedea lucrurile. La acea varsta m-as fi putut lasa cucerita de un zambet, de un chip frumos. Astazi nu mi se mai pare suficient”, continua Alexandra Dinu.

Cat despre defectele barbatilor, Alexandra nu este deloc impresionata de cei care dau dovada de aroganta si un orgoliu peste masura.

Nu-mi place cand un barbat este arogant si infatuat. Nu-mi plac persoanele mici, cu un orgoliu urias. Nu-mi place minciuna. Apreciez adevarul, chiar si atunci cand poate nu-mi convine”, marturisește frumoasa actrita.

Alexandra a oferit detalii despre cel mai important proiect din cariera ei de actrita, rolul din serialul “Rosso San Valentino”, productie ce va avea premiera in Italia peste doar cateva zile.

Pe 24 aprilie va avea loc  premiera serialului, in care eu joc rolul Laurei, o tanara femeie care lucreaza pentru o casa de parfumuri din Franta, la Paris. Ea se intoarce in Italia, tara in care s-a nascut, pentru ca tatal ei este grav bolnav. Cand acesta moare, ea decide sa ramana si sa creeze parfumul Rosso San Valentino. Este un serial cu un scenariu foarte bun, pe care sper ca si publicul din Romania sa-l vada cat mai curand.  Stiu ca trei dintre filmele pe care le-am facut in Italia au fost cumparate si in Romania, de televiziuni diferite. Bunicii mei vor fi cei mai incantati”, declara Alexandra Dinu.

In pauzele dintre filme, Alexandra ii acorda tot timpul baiatului ei, Mario, cei doi facandu-si un obicei din a calatori mult impreuna.

Departe de platoul de filmare imi petrec timpul in familie, cu cativa prieteni dragi, citesc mult, in special filosofie si medicina, vad o multime de filme si practic siddha yoga de doi ani. Imi place sa fac echitatie si vreau sa-i transmit si lui Mario aceasta pasiune. Facem lectiile impreuna, mergem la mare in weekend, imi place sa-i arat locuri noi, sa descopere culturi noi. Am fost in Maroc, in Tunisia, iar anul acesta vreau sa ajungem in Nepal. Vreau sa-si dea seama ca exista si o alta realitate decat cea pe care o cunoaste el, sa-si dea seama cat de privilegiat este, de posibilitatile pe care multi copii din lume nu le au”, adauga Alexandra Dinu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter