Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:20

Alex Velea (37 de ani) și Antonia (31 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Recent, în emisiunea Xtra Night Show, Alex a vorbit atât despre logodna, cât și despre nunta cu Antonia. „Am avut grijă să duc până la capăt toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat. Amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus solistul.

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui. Nu vrem o nuntă prea mare. E nasol pentru că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a completat.

Tot în emisiunea Xtra Night Show, dar în urmă cu ceva timp, artistul a mai povestit: „Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. (…) Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri”.

„Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat”, a mai spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Antonia și Alex Velea s-au logodit! Prima imagine cu inelul

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano, au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020. Alex Velea și prima lui soție, Ana, s-au căsătorit în anul 2011, iar divorțul dintre ei s-a pronunțat trei ani mai târziu, în 2014.

În februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter