Alex Velea, Moş Crăciun în roller coaster! “Femeile mă vor sub bradul lor!”

De Unica.ro, pe

Alex Velea a susţinut un concert incendiar duminică seara într-un parc de distracţii din Bucureşti, în faţa a peste 1000 de copiii, care au cântat şi au dansat alături de el.
Solistul şi-a făcut apariţia pe scena de lângă roller coaster purtând o căciula de Moş Crăciun şi dansând energic.
Artistul susţine că este obişnuit cu această ipostază, întrucât are mulţi nepoţi. “În fiecare an sunt Moş Crăciun pentru nepoţii mei. Este o misiune grea pentru că ei fac liste kilometrice de cadouri. Pur şi simplu nu mai termină! Vor şi maşinuţe şi trenuleţ şi cărţi de colorat şi dulciuri…”, a declarat Alex Velea după concertul susţinut la Zorky’s Planet.
Considerat unul dintre cei mai sexy cântăreţi din România, Alex Velea este convins că sunt multe femei care şi-l doresc împachetat şi cu fundiţă la gât, sub brad, în seara de Ajun. Artistul ţine însă să le spulbere visele admiratoarelor reamintindu-le că este un bărbat însurat, la casa lui.
“Ştiu că sunt multe femei care mă vor de Crăciun sub bradul lor, însă chiar nu am cum să le satisfac dorinţa. Sunt căsătorit, îmi iubesc soţia şi vom fi împreună de Crăciun. Mi-am făcut şi eu o listă pentru Moşul, însă cel mai mult îmi doresc linişte şi sănătate”, mărturiseşte Alex Velea.
alex velea
După concertul susţinut în parcul de distracţii, Alex Velea nu a putut rata ocazia să se dea şi el în celebrul roller coaster din interiorul mall-ului. Artistul s-a urcat în trenuleţ alături de colegii lui de scenă, dar şi de mulţi copii.
Cu prilejul concertului, Alex Velea şi-a expus un look nou, dar a uimit şi prin încălţămintea foarte cool, purtând ghete sub formă de tigru.
“Ca artist, îmi place să experimentez, să încerc tot timpul o imagine diferită. Acum sunt blond, însă cred că o să mă vedeţi şi roscat în curând. Cât despre ghetele sub formă de tigru, sunt nişte încălţări neconventionale şi fac parte dintr-o colecţie în serie limitată a unui brand”, a declarat artistul.
alex velea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter