Alex Velea este dispus să se îngrașe. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Alex Velea este un adevărat sex-simbol și este de departe unul dintre cei mai invidiați bărbați din România, iar motivele sunt pe cât se poate de evidente. Pe lângă faptul că arată impecabil și are un fizic absolut sculptat, se bucură de iubirea uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, amintindu-ne că anul trecut Antonia s-a clasat pe locul 11 în Topul celor mai frumoase femei din lume.

Alex Velea are mare grijă de silueta sa, iar secretele sale sunt ambiția, dieta și exercițiile cardio, dar și o motivație puternică. În plus, merge la sală de cel puțin patru ori pe săptămână și se lasă pradă poftelor culinare foarte rar, ziua îmbelșugată fiind aleasă de comun acord cu Antonia: ”Ne plac dulciurile, mai ales înghețata. Însă le consumam o dată la șapte, opt zile, când avem ziua de “cheat”. Adică o zi în care ne facem de cap din punct de vedere culinar.” – a dezvăluit artistul într-un interviu acordat revistei Slab sau Gras. 

Alex Velea stil de viata, sport

De asemenea, Alex Velea a recunoscut pentru sursa citată că se automotivează pentru a-și menține aspectul fizic: ”Ce mă motivează? Forma anterioară pe care vreau să o depășesc”. Pe de altă parte, întrebat dacă ar fi dispus să se îngrașe pentru un proiect sau pentru o cauză nobilă, Alex Velea a oferit un răspuns total neașteptat, având în vedere anii de muncă pe care-i are în spate: ”Da, fără să stau pe gânduri. Este foarte simplu răspunsul.”, a punctat iubitul Antoniei.

Alex Velea  sport si dieta

Citește și – Antonia face publice fotografii din intimitate. Trebuie să le vezi!

Citește și – Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: blondă!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter