Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 15:21

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) au confirmat că și-au rupt logodna la mijlocul lunii aprilie a anului acesta. După nici măcar o lună de la despărțire, solista a fost surprinsă de către paparazzi petrecând un weekend în Montana, SUA, cu un alt fost logodnic, actorul Ben Affleck (48 de ani).

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

Actorii au petrecut weekendul trecut în Montana. Perechea a zburat din Los Angeles în Montana cu un avion privat. „Au mers singuri”, a declarat o sursă pentru E! News. „Au fost doar ei doi.”

„Au ținut legătura mai mult sau mai puțin de-a lungul trecerii anilor”, a mai spus o altă sursă. Jennifer și Ben au reluat legătura după ce actrița a revenit în America din Republica Dominicană, unde a filmat o nouă producție.

„Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment.”

Jennifer și Alex au format un cuplu timp de 4 ani, din 2017 până în 2021. „Alex este șocat că Jennifer a trecut peste”, a dezvăluit o sursă pentru E! News. „El a crezut cu adevărat că vor putea să reia legătura. A contactat-o și a încercat să o revadă, dar ea a fost scurtă cu el.”

Potrivit aceleiași surse, Alex este „întristat” de reuniunea lui Jennifer cu Ben, atât de trist încât a contactat-o pe solistă pentru a-i spune că „este supărat”. „Ea nu este interesată să repare relația cu Alex. Pentru ea s-a terminat.”

Citește și:

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Cât de bine arată soția lui Andrei Aradits. Andreea predă yoga

Modelul Karolina Kurkova a devenit mamă pentru a treia oară

„Am realizat că funcționăm mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare”, au declarat Jennifer și Alex după despărțire. „Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune”, au continuat. Au încheiat declarația menționând că „își doresc numai binele atât unul altuia, cât și copiilor fiecăruia”.

Jennifer are o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), din fostul mariaj cu artistul Marc Anthony (52 de ani). La scurt timp după despărțirea de Rodriguez, solista a găsit consolare în fostul ei partener de viață, Marc. La rândul său, Alex are două fiice, Natasha (16 ani) și Ella (12 ani), din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis (48 de ani).

Jennifer și Ben s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Gigli și s-au logodit în 2002. Au rupt logodna doi ani mai târziu, în 2004. Anul următor, Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani).

Affleck și Garner s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor. Au împreună trei copii, două fiice și un fiu, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter