Alex Rodriguez se bucură de timpul petrecut cu fiicele sale, după despărțirea de Jennifer Lopez

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:45

În timp ce Jennifer Lopez își petrece timpul în Montana, SUA, cu un alt fost logodnic, actorul Ben Affleck (48 ani), Alex Rodriguez se bucură acasă de clipe minunate alături de fetele sale Natasha (16 ani) și Ella (13 ani).

Fostul jucător de baseball a postat pe Instagram o poză cu fiicele sale, luând cina, o masă plină cu bunătăți. Cei trei au ales să se delecteze cu frigărui proaspete la grătar, creveți și diverse sortimente de legume.

“Mă bucur de cină cu fetele mele”, a postat încântat fostul jucător de la Yankees. Cadrul îl suprinde pe Alex amuzat, în timp ce împarte o bucațică de carne cu una dintre fiicele sale.

Rodriguez a adăugat fotografiei postate un hasgtag adorabil #DaddyDinnerDate și două inimoare colorate, câte una pentru fiecare.

Postarea a apărut la trei săptămâni după ce familia a sărbătorit ziua de naștere a Ellei. Tot atunci, Alex a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care spunea emoționat că Ella este „oficial adolescentă”, marcând momentul cu o serie de mărturisiri ce scot la iveală latura sentimentală a fostului sportiv.

Alex Rodriguez se bucură de timpul petrecut cu fiicele sale, după despărțirea de Jennifer Lopez

„13 ani. Wow! Tot acești ani au contat enorm pentru mine și astăzi aniversarea ta marchează un moment mai special ca niciodată”, a scris Rodriguez, referindu-se la numărul pe care l-a purtat în anii săi ca fost jucător în cadrul echipei de baseball New York Yankees.

Citește și:

Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri
Alexandra Dinu, mesaj misterios pe o rețea de socializare. „Te vei arde”
Andra, despre motivul pentru care a renunțat la „Vocea României”: „Nu era despre mine acolo”
Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

„Ella, în fiecare zi mă uimești mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Ești inteligentă, matură, talentată, grijulie și amuzantă. Sunt atât de mândru de femeia care urmează să devii și mă simt cu adevărat norocos și recunoscător că sunt tatăl tău. Te iubesc foarte mult”, a încheiat emoționat Alex Rodriguez.

Natasha (16 ani) și Ella (14 ani) sunt fiicele Cynthiei Scurtis și a lui Alex Rodriguez, cei doi fiind căsătoriți în perioada 2002 – 2008.

Fostul jucător de baseball Alex și Jennifer Lopez s-au cuplat în 2017, iar în luna aprilie a acestui an, cei doi au decis să rupă logodna pe motiv că relația lor nu este una funcțională. „Mi-am dat seama că ne e mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare”, au mărturisit Jennifer și Alex după despărțire. „Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune.” Ce doi au conchis menționând că „își doresc doar binele, atât unul altuia, cât și copiilor”.

Foto: ALEX RODRIGUEZ/INSTAGRAM

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter