Alex Rodriguez, dezvăluiri despre Jennifer Lopez: „S-a terminat…”

De Oana Savin, pe
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au logodit în primăvara acestui an, iar acum își plănuiesc și nunta. Cei doi nu împărtășesc doar o iubire imensă, ci și patru copii – doi ai lui A-Rod și doi ai artistei. Însă se pare că bărbatul nu reușește să își țină în frâu copiii, J-Lo fiind „cocoșul” în casă.

Rodriguz, în vârstă de 44 de ani, a vorbit deschis despre rolul de tată și despre familia sa mixtă. Acesta a afirmat că este dificil să crești patru copii și nu s-ar descurca fără ajutorul logodnicei sale.

Avem patru copii și niciunul nu ascultă de Tata”, a spus Alex în cadrul unei emisiuni televizate.

În momentul în care Jennifer și Alex s-au logodit, în luna martie, cei doi și-au unit și familiile, creând astfel un grup de șase persoane.

Alex Rodriguez, dezvăluiri despre Jennifer Lopez: „S-a terminat...”

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez și cei patru copii ai lor

Bărbatul are două fete, Ella (11 ani) și Natasha (15 ani), în timp ce Lopez are doi copii gemeni, Emme și Maximilian (11 ani). Iar când Alex Rodriguez este singur acasă cu cei patru copii, acesta spune că încearcă din răsputeri că își îndeplinească îndatoririle de părinte.

Înainte de a ajunge acasă, eu sunt șeful. Când ajung acasă, eu sunt securitatea, sunt Uber, sunt profesor”, a afirmat fostul jucător de baseball.

Dar în clipa în care Jennifer Lopez intră pe ușă, el își pierde statutul.

S-a terminat. Când ea ajunge acasă, ea este șeful”, a glumit iubitul artistei.

Mai mult, el a explicat că este atras de femei puternice.

Sunt atras de femei puternice din cauza mamei mele – ea avea două joburi. Am o soră incredibilă și cred în egalitatea femeilor. Femeile sunt viitorul”, a completat Alex Rodriguez.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter