Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, surprins în tandrețuri cu altă femeie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 octombrie 2019, 13:30
Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a fost surprins în tandrețuri cu altă femeie. Scena care trezește multe suspiciuni s-a petrecut într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei.

Alex Ashraf și o brunetă focoasă au stat de vorbă la o masă din benzinărie și la un moment dat domnișoara și-a întins picioarele pe scaunul palestinianului. Nu numai că soțul Oanei Zăvoranu nu a fost deranjat de gest, ba mai mult i-a și mângâiat picioarele acesteia, relatează cancan.ro, cei care, de altfel au și surprins imaginile compromițătoare. Conform sursei citate, bruneta este o colegă de sală de-a acestuia. Cei doi au plecat ulterior la sala de fitness, iar după antrenamente au mers, fiecare cu mașina lui, către o altă locație din nordul Capitalei, unde au rămas preț de câteva ore.

Nu este prima oară când soțul Oanei Zăvoranu a fost surprins mult prea apropiat de o altă femeie. În urmă cu câteva luni, Alex Ashraf a mers în club neînsoțit de partenera sa de viață și s-a întreținut până în zorii zilei cu o altă brunetă focoasă. Oana Zăvoranu nu a dat până acum nicio declarație despre acest subiect. În urmă cu două zile, însă, actrița a postat o fotografie alături de Alex Ashraf pe contul său de Instagram și i-a făcut acestuia o declarație de dragoste: „Tu ești iubirea vieții mele!” – a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de mai mulți ani de zile, iar în 2017 cei doi s-au căsătorit: „Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut.

Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis că este un bărbat unul la un milion.” – declara în trecut Oana Zăvoranu despre soțul său, Alex Ashraf.

Vezi imagini cu Oana Zăvoranu și Alex Ashraf în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter