Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 21 octombrie 2019, 10:50
Alessandra Stoicescu și soțul său, Sergiu Constantinescu, și-au botezat fetița. Micuța s-a născut în urmă cu trei luni și este primul copil al prezentatoarei de televiziune.

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 42 de ani, și Sergiu Constantinescu sunt căsătoriți din 2013, iar pentru creștinarea fetiței lor au avut două perechi de nași. Este vorba de Gabriela Firea și Florin Pandele, dar și un cuplu apropiat de prieteni.

Alessandra Stoicescu a făcut primele declarații la Antena 3, chiar înainte de botez: „Cu siguranță e norocoasă, vezi ce zi frumoasă e azi? Sunt extrem de emoționată. Ea e cumințică până acum. E foarte cuminte. Nașii sunt pregătiți”, – a transmis  Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu a botezat-o pe fetiță cu numele Sara Maria: „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, – a spus Alessandra Stoicescu imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Printre invitații de la botez s-au aflat și fostul premier Viorica Dăncilă, Mircea Geaonă, Adrian Năstase, Rovana Plumb și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de Mirela Vaida, care a publicat pe contul de socializare mai multe fotografii de la eveniment, însoțite de un mesaj emoționant:

„Petrecerea de botez a Sarei Maria Francesca, fetița adorabilă a Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, a însemnat pentru noi, prietenii și colegii, o mare bucurie a reîntâlnirii și a “statului la povesti”! ☺️ Dar și o mare încântare pentru mine să cânt, alături de ZAZA band, la acest eveniment! Îți multumesc, Sandra, pentru tot. Gabriela Firea, să-ți traiască finuța!! ?❤️ Sara Maria, să fii sănătoasă și fericită!! În fiecare zi a vietii tale, alături de părinții tăi frumosi și buni!”,–  a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

Vezi imagini de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter