VIDEO. Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 15:10

Alessandra Stoicescu (45 de ani) și soțul ei, Sergiu Constantinescu (50 de ani), au devenit părinții unei fiice, Sara Maria Francesca, în vara anului 2019. La doar 2 ani și 5 luni, Sara a încălțat pentru prima oară clăparii și schiurile.

Ghidată și încurajată de părinți, tatăl pe post de instructor personal, iar mama încurajând-o la baza pârtiei mici din Predeal, Sara a devenit una dintre cele mai mici schioare începătoare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

Soțul jurnalistei, Sergiu, este „vinovat” pentru pasiunea Alessandrei pentru această activitate. Sergiu a învățat-o pe Alessandra să schieze la vârsta de 40 de ani. Pentru că amândoi iubesc acest sport de iarnă, cuplul a decis să își învețe fiica să schieze cât mai devreme cu putință.

Sara a moștenit talentul și pasiunea tatălui ei, precum și curajul Alessandrei, reușind încă din prima zi să coboare pârtia singură pe schiuri, cu Sergiu alături, desigur. Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape.

Fiica perechii poartă un nume special și cu puternice semnificații religioase. „Am visat într-o noapte numele de Sara și e un nume biblic, Maria la fel. Și se va numi Sara Maria Francesca. A fost binecuvântată de Papa Francisc și de Preafericitul Părinte Daniel”, mărturisea Alessandra Stoicescu înainte de nașterea fiicei sale.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată Andreea Ibacka nemachiată. „Când eram puștoaică, nu concepeam să ies din casă fără machiaj”

Alessandra Stoicescu, în costum de baie la 45 de ani. Cum se menține în formă

Ce a scris Irinel Columbeanu pe volumele cărții lui, pe care le-a oferit cadou Monicăi Gabor și fiicei lor, Irina

Sara a fost numele soției lui Avraam și al mamei lui Isaac. În ebraică, Sara înseamnă „prințesă”. Numele Maria este de origine ebraică și înseamnă „copil dorit”. Francesca este un nume cu origini italiene, derivat din masculinul Franciscus și care semnifică „libertate”.

Alessandra și soțul ei s-au cunoscut în anul 2011. „Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soția mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o știam de mulți ani. Cred că ne-am și întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu în 2019, potrivit A1.

„Noi avem o relație foarte unită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanțele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri”, spunea știrista în trecut, pentru Unica.

„Îmi e foarte bine, sunt foarte fericită și mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăți ale aceluiași măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună și se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îți afecteze relația. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, și relația a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reușit să ne creăm un echilibru și chiar e jumătatea mea”, mai explica Alessandra, la un an de la nunta cu Sergiu.

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter