Albertina Ionescu şi Anca Rusu, superbe în roşu la prezentarea lui Alexandru Ciucu

De Erika Chivu, pe

Care din cele două rochii îţi place mai mult? Atât Anca Rusu, cât şi Albertina Ionescu, au fost superbe în ţinute roşii la prezentarea noii colecţii semnate Alexandru Ciucu. Iată pozele!
Albertina Ionescu şi Anca Rusu au acceptat invitaţia lui Alexandru Ciucu, care şi-a prezentat marţi seară cea mai recentă colecţie de modă. Cele două dive au arătat senzaţional în rochii roşii. Care îţi place mai mult?
Anca Rusu, care ne-a obişnuit cu ţinute feminine, romantice, cu linii fluide, a ales de data aceasta o rochie mulată, până la genunchi cu decolteu stil bărcuţă, care i-a pus silueta în evidenţă foarte frumoas. Ca accesorii, a ales o poşetă plic cu perle albe şi o pereche de pantofi nude.
Albertina Ionescu a purtat o culoare ceva mai închisă, dar o rochie la fel de frumoasă şi simplă cu pantofi stiletto negri.
Ambele vedete au fost încântate de colecţia Lady vs Gentleman 2013” a lui Alexandru Ciucu. Cunoscut ca designer de costume masculine, acesta a urcat pe podium şi cu o linie pentru femei inspirată de stilul celebrei Coco Chanel. Linia feminină a cuprins cele mai importante elemente ale stilului office: pantalonul, sacoul, rochia, cămaşa, vesta, fusta şi sarafanul. Noutatea a venit însă din alegerea materialelor, a croielii şi a detaliilor, toate fiind de sorginte masculină. Fustele, sarafanul şi rochiile sunt conice, deasupra genunchiului, cu şliţ central sau asimetric, iar sacourile sunt cambrate la unul sau două rânduri, în timp ce pantalonii se opresc deasupra gleznei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter