Exclusiv| Antonia, filmată în pat cu amantul? Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă

De Libertatea.ro, pe

Vincenzo Castellano (26 de ani) a obţinut ieri o primă victorie în procesul pe care-l are cu soţia sa, Antonia (25 de ani), după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 i-au aprobat cererea de a muta dosarul de stabilire a domiciliului fetiţei lor, pe perioada divorţului, în instanţele din Italia. Acesta este însă cât se poate de sigur că va rămâne cu fetiţa sa, bazându-se pe nişte probe irefutabile, mai precis fotografii şi filmări cu soţia sa şi cu Alex Velea, chiar din apartamentul în care a stat cu artista, surprinse de camerele de luat vederi dintr-un complex rezidenţial din Bucureşti.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au iubit intens mai bine de trei ani, apoi s-au căsătorit şi au devenit părinţii unei fetiţe superbe, Maya, în vârstă de 3 ani, pe care acum şi-o dispută în instanţă, după ce, la sfârşitul lui 2013, au început procesul de divorţ. Povestea de dragoste dintre cei doi soţi s-a terminat brusc, odată ce în viaţa artistei a apărut un alt bărbat, Alex Velea. Vincenzo a aflat de amantlâcul nevestei încă de la primele escapade ale acesteia. Asta întrucât, deloc prudentă şi foarte naivă, Antonia şi-a dus amorezul chiar în apartamentul conjugal, dintr-un complex rezidenţial bucureştean, în care ea şi soţul său locuiau cu chirie! Noua iubire se consuma, bineînţeles, când soţul încornorat era plecat în Italia.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter