Aishwarya Rai, apariție extravagantă la Cannes FOTO

De Oana Savin, pe
Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și una dintre cele mai apreciate vedete de la Bollywood, a avut o apariție extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes.

Rai s-a numărta printre vedetele prezente la cea de a 72-a ediție a Festivalului de la Cannes. Diva indiană a participat la premiera filmului „La Belle Epoque”. Ea a atras toate privirile imediat ce a sosit la eveniment.

Frumoasa actriță a purtat una dintre cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu.

Aishwarya Rai a ales o rochie albă, vaporoasă, cu detalii din blană artificială. Ținuta a fost aceesorizată cu o pereche de sandale de culoare albă, cu toc cui.

Cine este Aishwarya Rai

Aishwarya Rai, în vârstă de 45 de ani, este o cucnoscută actriță și fotomodel. Ea a cunoscut faima mondială după ce a câștigat titlul de Miss World în anul 1994.

Aceasta a debutat ca actriță în filmul Iruvar din anul 1997, iar ulterior a devenit una dintre cele mai apreciate vedete de la Bollywood.

În anul 1999, Aishwarya Rai a început relația cu starul bollywoodian Salman Khan, de care s-a separat în anul 2001. După despărțire, vedeta l-a acuzat pe Salman Khan de abuz fizic, verbal și emoțional și de infidelitate, acuzații infirmate de actorul indian.

Aishwarya Rai este căsătorită, din anul 2007, cu actorul Abhishek Bachchan cu care are o fetiță, Aaradhya.

Vezi în Galeria FOTO imaginile cu Aishwarya Rai pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter