Agentul 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

De Oana Savin, pe
Agentul 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare. Se pare că Lashana Lynch va fi succesoarea lui Daniel Craig, considerat cel mai bun agent secret din istorie.

Actrița britanică de origine jamaicană, în vârstă de 31 de ani, nu va intra în pielea lui James Bond, ci va prelua numărul agentului secret 007, după ce acesta se retrage din agenție, în următorul film al seriei, cel cu numărul 25, ce urmează să fie lansat anul viitor.

Agentul 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Lashana Lynch

Însă Daniel Craig nu va dispărea definitiv din peisaj, scrie Daily Mail. Actorul se va întoarce la un moment dat pentru a-l înfrunta pe eroul negativ, jucat de Rami Malek.

Lashana Lynch nu este străină publicului larg. Ea a mai apărut în filmul „Captain Marvel” și în serialul „Still Star Crossed”.

Deși nu se cunosc multe detalii despre „Bond 25”, însă producătorii au anunțat că o mare parte din poveste se va desfășura în Jamaica, acolo unde Bond este retras din activitate.

De asemenea, producătorii au dezvăluit că Bond va încerca să seducă noul agent 007, dar aceasta nu are niciun interes să ajungă în patul celebrului James Bond.

Daniel Craig a anunţat deja că este ultima dată când va juca rolul lui Bond.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter