Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de Nikos Papadopoulos: „A fost o relație foarte frumoasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:26
Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei grec, Nikos Papadopoulos, s-au despărțit, după mai bine de trei ani de relație. Prezentă într-o emisiune TV, vedeta a dezvăluit motivul pentru care au ajuns la această decizie. 

Adriana Bahmuțeanu părea să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea în brațele solistului grec, Nikolaos Papadopoulos. Anul trecut, vedeta mărturisea că iubitul ei îi propusese să meargă în Grecia pentru a se logodi, însă nu s-a simțit pregătită pentru acest pas. Cu toate că relația lor a fost una foarte frumoasă, cei doi au decis să ia o pauză.

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atât. Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au arătat fetița pentru prima oară! Ce simpatică este Jacqueline

VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Lavinia Pîrva, aspru criticată pentru ultima intervenție estetică

De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a luat această decizie pentru că erau anumite lucruri care nu îi mai conveneau.

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu-ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos s-au cunoscut la ziua de naștere a Minodorei, însă dat fiind faptul că se afla în proces de custodie cu fostul soț, Silviu Prigoană, vedeta a preferat să fie discretă, așa cum, de altfel, a și sfătuit-o avocata sa.

„A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva”, declara Adriana Bahmuţeanu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter