Poze: Adriana Bahmuţeanu, din nou în rochie de mireasă. Vezi cum arată!

De Unica.ro, pe

Adriana Bahmuțeanu a lansat, sâmbătă după-amiaza, în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj Iași, prima sa colecție vestimentară, sub eticheta Bahmu Atelier. La finalul prezentării de modă, prezentatoarea Antenei 2 și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o rochie de mireasă.
Adriana Bahmuțeanu a pătruns oficial în domeniul designului vestimentar: prezentatoarea TV a lansat, sâmbătă, prima sa colecție, With Love, în cadrul celui mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj Iași, care are loc între 29 și 31 martie, la Sala Polivalentă din capitala Moldovei.
Adriana Bahmuțeanu, alături de echipa sa de la Bahmu Atelier (www.bahmuatelier.ro), a prezentat publicului ieșean, în premieră, o colecție de rochii de seară menite să înfrumusețeze orice femeie care se pregătește pentru un eveniment important, precum nunta.
La finalul prezentării, prezentatoarea TV a urcat pe scenă purtând o rochie de mireasă mulată, care-i punea în valoare noua siluetă. Alături de ea, a atras toate privirile micuța domnișoară de onoare, fetița organizatorilor, Maria Dobromir, care a defilat pe podium cu grație și încredere de sine, întocmai ca un manechin în devenire.
Nu a lipsit de lângă Adriana nici iubitul ei, Mihai Popescu, venit la Iași special să o susțină la debutul în modă. Cei doi au discutat îndelung cu jurnaliștii prezenți la eveniment, părând extrem de fericiți și îndrăgostiți.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter