Adriana Bahmuțeanu își operează nasul de nevoie: ”Nasul meu e tamponat de foștii mei soți”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 mai 2018, 13:30
Adriana Bahmuțeanu se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală, de această dată la nas. Prezentatoarea TV a declarat că este oarecum obligată să facă acest pas, nefiind o intervenție estetică, ci una care să-i amelioreze starea de sănătate.

Adriana Bahmuțeanu are peste 20 de intervenții chirurgicale, iar acum va trebui să-si opereze nasul deoarece nu mai poate să respire ca urmare a agresiunilor fizice la care a fost supusă în timpul căsniciilor. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat că este dependentă de picăturile nazale și nu mai poate face față situației.Adriana Bahmuteanu. operatie la nas

”Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă, de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”, – a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena 1.

Citește și – Bianca Sârbu, despre dramele cutremurătoare care i-au marcat viața

Citește și – Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul unei relații de 23 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter