Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 noiembrie 2021, 16:44

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre mariajul cu Silviu Prigoană (57 de ani). Fostul cuplu are doi fii, Eduard (10 ani) și Maximus (13 ani).

Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

Întrebată când s-au cunoscut, Adriana a spus: „În ziua în care m-am dus să mă angajez”. „Aveam niște pantaloni din piele negri, un sacou cu imprimeu de leopard și niște brizbizuri. Lui i s-a părut că am venit îmbrăcată total nepotrivit pentru o televiziune de știri. Mie nu mi se părea că trebuia să am o ținută sobră, mă îmbrăcam mai provocator”, a continuat.

„Aveam o viață foarte lejeră. Mi s-a făcut o ofertă. Am venit și m-a luat: «Aoleu, dar de ce te-ai îmbrăcat așa? N-ai ce să cauți aici așa îmbrăcată». «Bine, plec, nicio problemă, de ce m-ai chemat?» Am dat proba. Bineînțeles că, după discuția aia în care mă jignise și mă cam luase peste picior, eram nervoasă. Eram tare în gură și m-au angajat”, a completat.

„Am început să fac emisiuni, era totul foarte bine și frumos. După o perioadă, lui domnul Prigoană au început să i se aprindă beculețele după mine. Nu era o problemă, lui i se aprindeau după oricine din redacția aia. (…) Când venea, fugeam în toaletă pentru că nu avea cum să intre acolo. Fugeam de el. Am fugit așa câteva luni. Mă invita pe la cafele”, a mai spus jurnalista.

„După 5-6 luni de alergătură, mă tot amenința că mă dă afară. Apoi a fost ziua mea de naștere, nu am sărbătorit cu colegii, am luat niște bomboane, dar el a insistat să mergem la un restaurant. M-am dus și n-am mai scăpat de el. Cam așa ne-am combinat. După mi-era rușine de colegi, așa că am plecat de la televiziunea lui”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de una dintre prietenele sale

Silviu Prigoană va deveni bunic pentru prima oară

Agresoarea Mirelei Vaida, liberă pe străzile din București

„Între timp, el a divorțat de nevasta lui de atunci care n-a avut nimic împotrivă. El s-a mutat la mine, dar era căsătorit. A sunat-o de față cu mine și i-a spus: «Delia, vreau să divorțăm». Ea a zis: «Da, sigur!»”, a mai declarat.

„Avea un magnetism extraordinar. Nu că mă îndrăgostisem, eram în limbă. Mi-a fost greu să scap de magnetismul lui, de-asta m-am și întors de atâtea ori pentru că era ca o vrajă, nu puteam să scap. Sufeream enorm când ne despărțeam, plângeam, nu-mi reveneam luni de zile”, a continuat.

La scurt timp după ce s-au căsătorit prima dată, omul de afaceri s-a despărțit de Adriana și a plecat în Statele Unite ale Americii cu fosta lui soție. Ulterior, Silviu și prima lui parteneră de viață s-au certat, bărbatul revenind la prezentatoare.

„Era foarte insistent cu aceste împăcări. La un moment dat, m-a sunat o vecină și mi-a zis: «Doamnă, este un domn care doarme la dumneavoastră pe prag, dar nu este cerșetor, este îmbrăcat la costum și doarme pe un diplomat». Era foarte insistent. A dormit o săptămână la mama cu câinele pe canapea”, a mai spus.

Adriana Bahmuțeanu: „M-am simțit umilită, în multe situații”

Despre numeroasele divorțuri, Adriana a spus că porneau de la discuții în contradictoriu care apar, de altfel, în orice cuplu. „El are o atracție pentru tribunale. E modul lui de a-mi arăta că l-am deranjat. Îmi trimite citație. Inclusiv acum, după ce ne-am despărțit”, a mai spus Adriana.

„Noi ca și cuplu nu am funcționat. Îndrăgosteala nu înseamnă dragoste profundă. (…) Eu aveam niște concepții de viață, el avea altele. (…) Eram un cuplu conflictual. Nu ne puteam rezolva problemele în liniște, trebuia să ne expunem. (…) Mă trata ca pe o persoană inferioară. Da, m-am simțit umilită, în multe situații. Când mă jignea la televizor, în familie, în cercul de prieteni. Mă făcea albie de porci, mă jignea când mi-era lumea mai dragă”, a mai povestit Adriana.

„Da, a existat violență. (…) În momentul în care am simțit că sunt total nefericită și că nu mai pot și că dacă continui așa o să ajung la spitalul de nebuni, mi-am luat inima în dinți și am zis gata”, a adăugat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter