Adriana Bahmuțeanu candidează pentru primărie: ”Eu o numesc o aventură”

De Unica.ro, pe
Adriana Bahmuțeanu a intrat în politică. Fosta prezentatoare de televiziune candidează pentru Primăria Sectorului 1 din Capitală. 

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 46 de ani, a intrat în cursa electorală la alegerile locale din această toamnă. Vedeta de televiziune și-a depus candidatura pentru postul de primar al Sectorului 1. Aceasta are susținerea Partidului Ecologist Român.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

”Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări. Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici, în frumosul cartier Chitila, cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită pe care nu o mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic. E nevoie de idei și de soluții concrete pentru omul de rând, pentru cetățeni. Eu sunt om de stradă, eu vin din România reală, din Bucureștiul real. M-am născut în București și îmi doresc ca până la finalul zilelor mele să rămân tot aici” a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Libertatea.ro.

Vedeta a mărturisit că nu i-a luat mai mult de cinci minute să se hotărască și să spună da partidului din care face parte acum. Propunerea vine la câțiva ani distanță de momentul în care Adriana Bahmuțeanu, care atunci era căsătorită cu Silviu Prigoană, declara că o tentează să intre în politică.

”Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau aceleași culoar. Eu sunt mai comunistă de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie” – dezvăluia ea în 2011.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire șocantă. Vedeta a pierdut un copil la 3 săptămâni după naștere

După ce s-a remarcat în televiziune, Adriana Bahmuțeanu a renunțat la cariera de jurnalist și acum lucrează ca psiholog și consilier personal. A fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, tatăl celor doi copii ai ei: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. De trei ani are o relație cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos, în brațele căruia pare să-și fi găsit, în sfârșit, fericirea. Cei doi au planuri mari de viitor și nu exclude ideea de căsătorie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter