Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre primul ei soț, dar și despre mariajul cu acesta. Prezentatoarea TV s-a căsătorit pentru prima dată la o vârstă fragedă, la doar 18 ani.

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus în cap”

„Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. (…) Am stat câțiva ani împreună”, a povestit.

„A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău”, a continuat.

„Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat, mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc. După vreo lună, două, m-a sunat să discutăm, să-mi dea hainele, să punem lucrurile la punct, să divorțăm”, a mai spus jurnalista.

„A venit în casă la prietena mea și a zis: «Vreau să vorbesc cu ea în particular, fără să fie nimeni!». Prietena mea, lucrând la Guvern, erau doi ofițeri SPP în casă. Noi ne-am dus în altă cameră. A scos un pistol și mi l-a pus la cap. A zis: «Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!»”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de una dintre prietenele sale

Silviu Prigoană va deveni bunic pentru prima oară

Agresoarea Mirelei Vaida, liberă pe străzile din București

„Nu știu dacă era un pistol adevărat, nu mi-am dat seama în momentele alea, dar am avut tăria de caracter să îi zic: «Ok, împușcă-mă! Nu mă mai întorc la tine! Eu o să mor și tu te duci la pușcărie!». Și uite că n-am murit. M-a urmărit multă vreme, mi-a făcut foarte mult rău. Mi-a fost frică că o să mă omoare”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

Prezentatoarea de televiziune are doi fii, Eduard (10 ani) și Maximus (13 ani), din fosta relație cu Silviu Prigoană (57 de ani). Adriana și Silviu s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003. Primul divorț a urmat la scurt timp, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004, vedeta TV și omul de afaceri s-au împăcat. O lună mai târziu, divorțau pentru a doua oară.

În august 2005 s-au căsătorit din nou, iar la începutul anului 2007 au divorțat pentru a treia oară. În mai 2009 s-au recăsătorit, iar al patrulea divorț a avut loc în vara anului 2012. În 2013, în perioada sărbătorilor de Paște, s-au împăcat pentru ultima oară, iar în primăvara anului 2015 au divorțat pentru ultima oară.

Din anul 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela Prigoană. „Ne-am întâlnit la un eveniment. A fost o întâmplare. Am povestit și așa a început totul. Despre mine nu cred că l-au interesat foarte multe lucruri. Am vorbit foarte mult despre copii. Eu am trei copii, el are patru copii, și așa am început. Am cunoscut toți copiii lui. Sunt niște copii minunați și au un tată minunat, un tată exemplu. Tot ce face el e minunat”, spunea Mihaela în 2015, în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Facebook; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter