Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor

De Unica.ro, pe
Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia celor doi copii pe care-i are cu Silviu Prigoană, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată.

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 45 de ani, și Silviu Progoană, în vârstă de 55 de ani, sunt cunoscuți pentru căsătoriile și divorțurile repetate, dar și pentru scandalurile din presă pe care le-au dus la extrem. Cei doi s-au luptat în mod repetat pentru custodia copiilor, iar acum instanța a hotărât că minorii vor rămâne în custodia tatălui: „Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”. – se arată în decizia judecătorilor.

Adriana Bahmuțeanu este împăcată cu decizia judecătorească, chiar dacă ea va trebui să le plătească pensie alimentară. Fosta soție a lui Silviu Prigoană își argumentează opinia susținând că le va fi mai bine copiilor la tată, acesta având posibilitatea de a le oferi condiții pe care ea nu și le permite: „Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie” – a explicat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu a spus că faptul că fiii ei se vor muta la tatăl lor nu va schimba cu nimic relația dintre ei. „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine! Ne vedem când doriți voi!” – a mai afirmat fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter