Cum arată Diana, fiica lui Adrian Enache

De Oana Savin, pe
Diana, fiica lui Adrian Enache, este pregătită să plece în turneu în Statele Unite, alături de celebrul ei tată. Dar nici tânăra de 23 de ani nu este necunoscută publicului.

Diana cântă atât singură cât și alături de tatăl ei, are o emisiunea la un post de radio și a absolvit Facultatea de Drept.

Acum, tânăra pornește într-un turneu de o lună în Statele Unite ale Americii, alături de tatăl ei (53 ani), acesta fiind primul turneu al Dianei.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Drama din viața fiicei lui Adrian Enache

În urmă cu cuțiva ani, mai exact în 2014, Diana a trecut prin momente extrem de dificile. Avea doar 17 ani când un bărbat, mai exact portarul blocului în care locuia, a tăiat-o pe mâini și sâni cu un briceag.

Au urmat mulți ani de terapie și foarte mult timp nu și-a putut mișca degetele de la mâna dreaptă.

Bărbatul, Kanaan Ali Riad, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. De asemenea, cinci ani după executarea pedepsei, acesta nu are voie să ia legătura cu Diana și rudele ei sau să se apropie la mai puțin de 100 metri de ea.

Citește și: Adrian Enache, despre fiica sa, Diana: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”

Acum, Diana arată superb și pare mai fericită ca oricând.

Adrian are doi copii, o fată, pe Diana Enache, din mariajul cu Corina Enache, cea de care a divorțat în 2009, și un băiat, pe David Mihnea, 15 ani, rodul poveștii de dragoste pe care o trăiește de peste 23 de ani cu Iuliana Marciuc.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Diana Enache, fata artistului Adrian Enache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter