Adrian Daminescu a primit un diagnostic cumplit. Afecțiunea de care suferă artistul: „Boala te învinge dacă crezi în ea”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 20:55

Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu o boală cumplită. Artistul, care are 66 de ani, suferă de cancer la plămâni. Cu toate astea, Adrian Daminescu nu vrea să cedeze în fața bolii, și-a păstrat optimismul și speră să se întoarcă pe scenă și să își continue proiectele pe care are. Ba mai mult, nu a renunțat la marele lui viciu: fumatul.

Adrian Daminescu se află acum în tratament și încearcă să stea cât mai liniștit acasă. Când a primit acest verdict din partea medicilor, artistul a intrat în concediu medical. El îl înlocuise pe Bogdan Stanoevici și devenise directorul Circului Metropolitan.

Adrian Daminescu: “Tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări”

“Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a mărturisit artistul pentru Impact.ro.

Adrian Daminescu are și un sfat pentru cei cu care împarte suferința.

El are convingerea că nu trebuie să creadă în boală, pentru a învinge această luptă.

„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a mai spus solistul.

Adrian Daminescu se află la al doilea mariaj

Adrian Daminescu s-a căsătorit acum 14 ani cu Daniela, după ce a lăsat în urmă un divorț.

“Soţia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul în nori, eram artist.

Fără ea, acum aş fi fost lângă Mădălina Manole. Ea m-a învăţat tot, m-a învăţat să văd oamenii, să-i simt, să fiu cu picioarele pe pământ. Iubirea este echilibrul într-o familie”, spunea el, conform Wowbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter