Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, Adina Buzatu (42 de ani) a vorbit despre decesul tatălui ei. Fondatoarea conceptului TRENDS by Adina Buzatu și-a amintit de părintele ei din pricina sărbătorile de Paște.

„Întotdeauna, sărbătorile erau frumoase în copilărie. Am simțit așa o lacrimă, gândindu-mă la faptul că anul acesta, ca de mulți ani deja, ne lipsește tata foarte tare. Sărbătorile pentru noi întotdeauna au fost în familie și mai ales sărbătorile pascale.

E foarte frumos când ești cu cei dragi să fii cu cei dragi. Se purta clubăreala, dar nu mergeam niciodată de Paște. Mi se par genul de sărbători pe care trebuie să le faci cu cei dragi”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Stilista este mama unei fiice, Sara Denise, în vârstă de 23 de ani. Sara a terminat studiile de licență în Elveția, în prezent urmând studiile de masterat în Londra. Din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Sara a revenit în România, unde este mâna dreaptă a mamei sale.

„[Tata] a plecat [dintre noi] imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd. Am fost la el, ne-am luat «la revedere» cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: «O să fii bine, nu?».

Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală. Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: «Hai să-l trezim, că se bucură când te vede». Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat «la revedere». Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă”, a continuat Adina.

Adina Buzatu și tatăl ei

Adina Buzatu și tatăl ei

„Am aflat vestea la telefon. Plecasem de la el, am ajuns la magazin și, între timp, m-a sunat mama. Ne așteptam, că era în pat de ceva timp, dar niciodată nu e ușor. Pierderea unui părinte toată viața te urmărește. Îți revii, dar îți lipsește. Mie-mi lipseau sfaturile lui, pentru că era extrem de înțelept, de echilibrat”, a încheiat.

Citește și:

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei, după 1 an și 9 luni

Dan Capatos a avut grave probleme de sănătate: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Adina și fiica ei sunt foarte apropiate

„Vorbim mult. Râdem de leșinăm. Toată lumea care ne cunoaște ne întreabă de ce râdem. Vă vedeți toată ziua, vorbiți toată ziua la telefon. De ce râdeți. (…) Suntem foarte apropiate. Îmi povestește mie înainte să-i povestească altei prietene”, spunea Adina în octombrie 2020, în emisiunea La Măruță.

Sara a terminat studiile de licență în vara anului trecut. „Cu onoruri, nu așa. A treia pe facultate și proiectul al doilea pe facultate. Nu mă lasă să o laud”, a adăugat stilista.

„Între școli, fac muncă. (…) Înainte de facultate stăteam toată ziua la magazin cu clienți, cu de-astea. Acum sunt mai mult în spate. Ea este cu clienții. E mai bună cu vorbitul decât mine”, a mărturisit Sara.

„Vreau să spun că, în afară că muncește la mine, Sara are job. De doi ani de zile lucrează. Eu n-o plătesc. Lăsând gluma la o parte, în timpul pandemiei, 8 ore pe zi lucra pentru proiectele de la facultate și 4 ore pentru locul de muncă din Londra care este remote. Deci 12 ore pe zi”, a mai spus Adina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter