Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România pe covorul roşu

De Unica.ro, pe

Vedetele din România au defilat săptămâna trecută pe covorul roşu al unui eveniment monden al cărui dress code a fost „Zâmbeşte”. Uite cum s-au îmbrăcat!
Multe vedete au fost săptămâna trecută la un eveniment monden prilejuit de lansarea unei campanii umanitare. Dress code-ul a fost „Zâmbeşte”, iar vedetele au ţinut cont de el, aşa că putem admira astăzi o mulţime de ţinute vesele.
Adina Buzatu a ales o pereche de pantaloni burgundy cu un tricou casual şi pantofi nude cu toc.
adina buzatu
Alexandra Ungureanu a fost superbă într-o ţinută feminină, formată dintr-o bluză roşie, o fustă albă şi pantofi nude. Ne place cureaua cu aer rock care contrastează plăcut cu restul elementelor.
alexandra ungureanu
Irina Mohora, gazda evenimentului, a purtat o ţinută casual chic formată din blugi, tricou şi un sacou. Pata de culoare a fost perechea de tenişi roşii.
irina mohora
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare de la TVR este şi Vicepresedintele Asociatiei Zâmbetul Ingerilor (A.Z.I), care a initiat campania de prevenire a cersetoriei “Sandwich-ul de la miezul noptii”. Aceasta are ca scop prevenirea si combaterea traficului de persoane implicate în acest fenomen şi beneficiază de susţinerea multor vedete autohtone, printre care Andrei Nourescu, Jojo-Catalina Grama, Adina Buzatu, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Anca Rusu, Stefan Lungu, Paula Chirila.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter