Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele la un eveniment monden

De Erika Chivu, pe

Vedetele din România şi-au ales cele mai frumoase ţinute pentru un eveniment monden ce a avut loc vineri seară, la un mall din Bucureşti. Uite cum s-au îmbrăcat!
La evenimentul prilejuit de redeschiderea unei terase la un mall din Bucureşti, vedetele din România au apărut în unele din cele mai reuşite ţinute.
Premiile Gopo 2013: Jojo şi Aylin Cadîr, cele mai originale apariţii
Jojo şi Adina Buzatu au avut ţinute asortate. Cătălina Grama a purtat o salopetă argintie dintr-un material peliculizat cu pantofi argintii şi un clutch galben. Adina Buzatu a ales blugi boyfriend, o cămaşă gri, clutch argintiu şi o pereche de sandale galben neon. Două ţinute foarte frumoase, unde vedete sunt accesoriile colorate.
Florentina Opriş a fost şi ea prezentă într-o rochie gri cu pantofi roş şi un plic închis la culoare. Oana Lis, o apariţie tot mai stilată în ultimul timp, a ales o salopetă bleumarin şi un machiaj dramatic cu buzele burgundy.
La evenimentul monden care a avut loc vineri seara la Sun Plaza, au mai fost prezenţi Andreea Mantea şi Ştefan Stan, Vladimir Drăghia, Mihaela Drafta, Irina Mohor, Bianca Ioniţă.

jojo florentina opris oana lis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter