Cum și-a câștigat Adina Buzatu primii bani, pe când avea 14 ani: „Făceam cam 1.500 de lei în două ore”

De Unica.ro, pe

Adina Buzatu (44 de ani) se poate lăuda astăzi cu o carieră de succes în industria modei, dar v-ați întrebat vreodată cum și-a câștigat stilista primii bani și la ce vârstă s-a întâmplat acest lucru?

Adina Buzatu provine dintr-o familie bună și s-a putut bucura pe parcurusl copilăriei și al adolescenței de tot ce și-a dorit, dar, cu toate acestea, a început să câștige primii bani de la vârsta de 14 ani. Adina a vrut să fie independentă din punct de vedere financiar, așasar a început să-și caute ceva de făcut la o vârstă la care alți tineri se gândesc numai la distracție, pentru a face rost de bani.

Stilista a povestit în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, “Xtra Night Show”, câteva lucruri neștiute de publicul larg, despre primul ei “job”.

”Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri. Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Spălam parbrizul cu prietena mea care era fiica profesorului de fizică”, a dezvăluit Adina Buzatu la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Adina Buzatu, fotografiată nud în prezența mai multor bărbați

Citeşte şi: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Italia

Citeşte şi: George Clooney și soția sa, Amal, ar aștepta al treilea copil. Apropiații i-au dat de gol

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Cristina Cioran la mare în timp ce fetița ei este în spital

Ideea cu spălatul parbrizelor i-a venit când l-a auzit pe unchiul său îndemnându-și copiii să se angajeze pentru că, spunea el, sunt mulți tineri care încep să muncească de la vârste fragede, unii chiar cu situații materiale foarte bune.

”Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau – Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac – ”, a adăugat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a mai mărturisit că sumele pe care le încasa pentru spălatul parbrizelor erau frumușele pentru timpurile resptective.

“Aveam menajeră acasă. Pe zi făceam cam 1500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai spus stilista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter