Adevăratul motiv pentru care David și Victoria Beckham nu l-au lăsat pe Brooklyn să aibă o relație cu Rita Ora

De Unica.ro, pe
În urmă cu doi ani, pe când Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham, abia împlinea 18 ani, acesta a avut o aventură cu Rita Ora, la vremea aceea în vârstă de 26 de ani. 

David și Victoria Beckham s-au opus vehement relației lui Brooklyn cu Rita Ora

Presa internațională a scos la iveală, la începutul acestui an, scurta aventură dintre tânărul Beckham și cântăreața Rita Ora. Cu această ocazie, s-a aflat că cei doi au petrecut câteva nopți împreună, au ieșit în cluburi și la masă, și au făcut schimb de sms-uri cu tentă erotică.

David si Victoria Beckham

David și Victoria Beckham

Însă relația lor s-a încheiat la fel de repede precum a început, iar asta din cauza părinților lui Brooklyn, David și Victoria Beckham, care s-au opus vehement legăturii fiului lor cu artista din Kosovo. Chiar dacă inițial motivul principal invocat de aceștia era diferența de vârstă dintre fiul lor și cântăreață, de 8 ani, acum a ieșit la iveală că adevăratul motiv era altul, de fapt.

Adevăratul motiv pentru care lui Brooklyn i-a fost interzis să aibă o relație cu cântăreața

Adevăratul motiv pentru care Brooklyn Beckham n-a avut voie să aibă o relație publică cu Rita Ora este legat de faptul că în trecut artista s-a iubit cu cel mai bun prieten al lui David Beckham, Dave Gardner. Rita și Dave au avut o relație în 2013, iar familia Beckham a considerat că nu este potrivit ca Brooklyn să aibă și el o relație cu artista, în condițiile în care Dave continuă să fie o prezență activă în viața familiei lor, prin prisma legăturii pe care o are cu David Beckham.

O sursă apropiată familiei Beckham a declarat, conform The Sun, că „David a fost furios când a aflat despre legătura dintre cei doi, iar pe Victoria o deranja mult diferența de vârstă dintre ei, chiar și pentru o prietenie”. Imediat ce familia a aflat, Brooklyn a fost trimis la studii în New York pentru a sta cât mai la distanță de Rita.

În prezent, fiecare dintre cei doi are o altă relație. Rita Ora se iubește cu actorul Andrew Garfield, iar Brooklyn cu fotomodelul Hana Cross.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter