Adevărul despre mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după zvonurile de divorț

De Unica.ro, pe

Au apărut mai multe zvonuri conform cărora Alexandru Ciucu și Alina Sorescu ar urma să divorțeze, dar care este adevărul?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt împreună de peste un deceniu, iar împreună au și două fetițe. Tatăl lor, Alexandru Ciucu, a postat pe Instagram o poză în care apare toată familia, plină de zâmbete și bucurie.

Postarea a fost făcută cu prilejul celebrării celei de-a opta aniversări a fiicei lor, Carolina. În descriere a scris: „Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani scumpa noastră! Să fiți sănătoase!”.

Alina Sorescu a fost mai rezervată în social media însă, după cum arată Fanatik, citat de Antena 1. Ea nu a postat vreo fotografie cu soțul ei, doar cu fiica sa, căreia i-a scris un mesaj emoționant: „Acum 8 ani te-am adus pe lume, Carolina mea iubită… Să creșți mare și deșteaptă alături de surioara ta Raisa și să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani!!!”.

Citește și: Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

Citește și: Celia, însărcinată în șapte luni și jumătate, a făcut COVID-19 a doua oară

Citește și: Asiana Peng, despre declarațiile mamei sale la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf: „Am rămas mască”

Cuplul ar fi ajuns într-o situație fără drum de întoarcere, Alina Sorescu fiind cea mai afectată, potrivit informațiilor furnizate de Click. Ea a și slăbit destul de mult. A refuzat să comenteze pe acest subiect, invocând argumentul că nu este despre ea,

Sursa citată spune însă că Alexandru Ciucu ar fi acceptat să urmeze un curs în Franța, care durează un an și jumătate. Alina Sorescu nu este genul care să ofere detalii despre viața ei personală, după cum chiar ea a zis: „Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter