EXCLUSIV. Adelina Pestrițu a spus de ce se ceartă cu soțul ei: „Relația noastră nu este perfectă”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 06 septembrie 2021, 11:36

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, însă și ei au momente tensionate în relație, ca orice pereche.

Adelina Pestrițu a povestit despre relația ei cu Virgil Șteblea într-un interviu exclusiv, oferit pentru revista Unica de septembrie, pe a cărei copertă și apare. Ea a dezvăluit cum arată viața ei dincolo de pozele și videoclipurile pline de glamour din social media.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Dacă timpul mi-ar permite, aș mai face un cont de Instagram cu ceea ce se află în spatele acestui cont glamour”, a recunoscut frumoasa vedetă. „Dar nu știu dacă cineva ar crede. Poate că ar fi greu să exprim toate stările și toate episoadele apăsătoare prin care am trecut de-a lungul timpului. Sau momentele în care am fost judecată pe nedrept și am ales să tac, ca să nu-i supăr pe alții. E un schimb de energii în care nu întotdeauna primești ceea ce oferi”.

Dincolo de asta, Adelina Pestrițu a povestit cum arată relația ei cu Virgil Șteblea, cu care are și o fetiță minunată. „După patru ani de relație, ne cunoaștem deja limitele”, a povestit ea. „Știm când să accelerăm și când să frânăm în relație. Ne completăm unul pe altul și ne încurajăm la nevoie. Aș putea spune că suntem o echipă cu bune și cu rele”.

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

Citește și: EXCLUSIV. Adelina Pestrițu a dezvăluit totul! De ce merge vedeta la psiholog

Citește și: Adela Popescu a vorbit despre revenirea la „Vorbește Lumea” după mai puțin de două luni de la a treia naștere

Dar care sunt motivele din spatele certurilor de cuplu? Răspunsul ni l-a oferit chiar Adelina: „Când vine vorba de ordinea casei, ne cam luăm în coarne, dar certurile noastre sunt precum un foc de paie. Acum se aprind, acum se sting și mergem mai departe. Relația noastră nu este perfectă, este așa cum trebuie să fie, cu de toate”.

Deși sunt împreună de patru ani, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea continuă să mențină romantismul viu în relație. „Pentru mine e o surpriză că, de patru ani, în fiecare lună pe data de 30, ziua în care am decis să formăm un cuplu, îmi aduce flori și șampanie, ca să sărbătorim fiecare lună de când suntem împreună”, a zis ea. „Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter