Adelina Pestrițu, schimbată complet după COVID-19. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 septembrie 2020, 13:16

Adelina Pestrițu (33 de ani) a trecut în ultimele săptămâni prin una dintre cele mai mari încercări ale vieții sale.

Vedeta s-a infectat la începutul lunii septembrie cu noul coronavirus și a fost nevoită să stea internată în spital mai bine de 10 zile. Acum, după ce a învins lupta împotriva virusului pandemic, Adelina Pestrițu s-a  întors acasă, la familia ei, și și-a reluat activitățile pe care le avea înainte.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, mesaj emoționant de pe patul de spital: „Să credeți în coronavirus, el există!”

Adelina a revdevenit activă și pe rețelele de socializare unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Din cele mai recente poze publicate în online, vedeta pare vizibil schimbată după boală. Cât timp a stat în spital pentru a se trata de COVID-19, Adelina pierdut câteva kilograme bune, iar acest lucru se poate observa clar din fotografiile pe care le postează zilnic. Fanii ei au observat că Adelina nu mai este cea pe care o știau înainte și i-au atras atenția, prin comentarii publicate în dreptul pozelor ei, că nu îi stă bine atât de slabă și că n-ar fi rău să mai ia în greutate.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ești conștientă cât de rău îți stă așa slabă, nu?”, „Adelina, oprește-te! Ești prea slabă” sau „Încă ai o tristețe în privire! Se pare că nenorocitul de virus afectează și psihicul foarte mult!” – sunt doar câteva dintre mesajele fanilor îngrijorați de starea vedetei.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter