Adelina Pestrițu nu mai rezistă în izolare la domiciliu: „În punctul ăsta am cedat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 mai 2020, 12:57
Adelina Pestrițu nu mai rezistă în izolare la domiciliu. Vedeta se află în casă de două luni de zile și așteaptă cu nerăbdare să se încheie restricțiile și să dea buzna la coafor.

Adelina Pestrițu, mai în glumă, mai în serios, făcând haz de necaz, a spus că în tot acest timp a uitat și să conducă, și asta pentru că pentru prima oară a fost nevoită să iasă din casă pentru a-și rezolva niște treburi și a fost nevoită să se urce la volan: „După două luni am ieșit din casă, aproape că nu mai știu să conduc. Astăzi a trebuit să ies din casă pentru că am avut niște lucruri de rezolvat care nu suportau amânare. Mi-am luat mască și  mănuși. E o nouă lume să ieșim pe stradă acum, să vedem oameni, mașini. Mi se pare incredibil după două luni de stat în casă și de făcut aceleași lucruri. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, Amna, că eu dacă mai aud de vase de spălat sau aspirator, înnebunesc.”, – a spus Adelina Pestriu în timp ce se afla la volan, în trafic.

Citește și – Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: „Dieta este inventată de Cătălin”

”La început de izolare eram foarte fericită, zic: Doamne, cât timp o să am. Suficient pentru toate, pentru citit, pentru învățat, pentru copil, pentru soț, pentru gospodărie, pentru sport. Asta, în primă fază. După care a trecut o lună, a trecut o lună jumătate, au trecut două luni.

În punctul ăsta am cedat și cu vasele de spălat, și cu aspiratorul, și cu grădinăritul. Cu absolut tot. Avem nevoie de această gură de aer. Și mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi. Trebuie să conviețuim cu virusul, dar să ne protejăm”, – a mai spus Adelina Pestrițu, potrivit Cancan.

Citește și Smiley, despre efectele crizei coronavirus asupra artiștilor: „Toată industria muzicală va fi afectată”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter