Adelina Pestrițu, mesaj despre al doilea copil. Fanii, entuziasmați de anunț: „Așteptam această veste!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 septembrie 2020, 17:03

Adelina Pestrițu și-a surprins din nou fanii printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Bruneta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care își ține în brațe fina cea mică, Elisabeth, care a împlinit recent 1 an. În dreptul fotografiei, Adelina a scris o urare pentru micuță și a mărturisit că-și dorește cât mai repede un frățior pentru fiica ei Zenaida.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

„Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frațior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth”, este mesajul postat de vedetă.

Fotografia și cuvintele Adelinei Pestrițu au primit un feedback pozitiv din partea fanilor care nu au ezitat să intervină cu mesaje de susținerre și aprecieri.

„Doamne ajută să vină frațiorul cât mai repede!” sau „Așteptam cu nerăbdare și această veste”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Adelinei.

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță frumoasă foc, Zenaida, în vârstă de doi ani. Nu este prima dată când frumoasa brunetă spune că are în plan conceperea unui frățior pentru Zeny, așa cum o alintă pe fiica ei.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

„E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia”, mărturisea Adelina anul trecut.

Sursa Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter